Industriens Pension får branchens bedste bedømmelser af digitale løsninger

Industriens Pension får pensionsbranchens bedste bedømmelser i 9 ud af 10 spørgsmål i den årlige rapport om danske finansvirksomheders digitale løsninger fra FinansWatch og analysevirksomheden Wilke.





Industriens Pension kan lune sig ved branchens bedste karakterer fra medlemmerne, når det gælder vurderingen af danske pensionsselskabers digitale produkter, selvbetjeningsløsninger og digitale kommunikation.

Det fremgår af den årlige rapport om digitale produkter, ’Digital Finans’, fra FinansWatch og analysevirksomheden Wilke.

I rapporten ses der nærmere på opfattelsen af 14 danske pensionsselskabers digitale produkter og selvbetjeningsløsninger. Selskabernes kunder blevet bedt om at vurdere deres eget selskab på baggrund af 10 spørgsmål. I 9 ud af 10 spørgsmål opnår Industriens Pension den højeste placering blandt de 14 pensionsselskaber i undersøgelsen.
”Vi er enormt glade for de flotte bedømmelser. Vi arbejder hårdt på løbende at udvikle brugervenlige og relevante selvbetjeningsværktøjer, og en velfungerende digital kommunikation er virkelig et vigtigt område for os. Det er ikke let, så derfor er det ekstra dejligt, at der kvitteres for, at det virker. Produkterne og de forskellige services skal først og fremmest være enkle og fungere godt i praksis,” siger Laila Mortensen, adm. direktør i Industriens Pension.

Flotte bedømmelser på mange områder
I forbindelse med rapporter fra tidligere år har FinansWatch og Wilke foretaget en samlet kåring af årets digitale pensionsselskab, men i år er de gået væk fra én samlet bedømmelse. I stedet har de valgt at vise, hvordan kunderne vurderer selskaberne på de 10 udvalgte spørgsmål.

Industriens Pension indtager bl.a. førstepladsen, når det gælder både relevante, overskuelige og nytænkende digitale løsninger samt god online kundeservice. Selskabet får ligeledes branchens bedste placering, når det gælder forståelig digital kommunikation samt nemme og overskuelige løsninger på hjemmeside og app.

Industriens Pension vandt den tidligere pris som årets digitale pensionsselskab i både 2018, 2021 og 2022.

FAKTABOKS:
Industriens Pension får den bedste bedømmelse i pensionsbranchen blandt de 14 pensionsselskaber i rapporten på følgende ni parametre:

  • Har digitale løsninger (hjemmeside/app/personlig side), der er nemme og overskuelige at anvende.
  • Kommunikerer enkelt og forståeligt, når de sender information/oplysninger (fælles førsteplads med P+).
  • Har digitale løsninger, der nemt giver indsigt i, hvad man kan forvente at få ud af pensionspengene.
  • Er proaktiv og tilbyder relevante digitale løsninger.
  • Er nytænkende omkring digitale løsninger.
  • Har god digital kundeservice (via hjemmeside, online kundeservice eller chat-robot).
  • Giver sikkerhed ift. at beskytte kundernes digitale personlige og finansielle oplysninger.
  • Er de første til at tilbyde nye, digitale løsninger til kunderne.
  • Skaber tillid, så man føler sig tryg som kunde.