Industriens Pension udnævner ny teamleder i Aktuariatet

Industriens Pension har udnævnt 35-årige Jonas Gylden som ny teamleder i Aktuariatet. Han kommer bl.a. med solid aktuarerfaring fra en stilling som aktuar i Industriens Pension, og han har tidligere arbejdet med myndighedsregulering i Finanstilsynet.





Som ny teamleder i Aktuariatet i Industriens Pension skal Jonas Gylden stå i spidsen for et team, der har ansvaret for en lang række aktuaropgaver, som er afgørende for at drive et pensionsselskab. Hans team har således ansvaret for bl.a. opgørelser af solvens og forsikringsmæssige hensættelser.

Jonas Gylden bliver en ud af to teamledere, der tilsammen har personaleansvaret og ansvaret for den daglige drift i Industriens Pensions Aktuariat. Han kommer til at referere til Industriens Pensions ansvarshavende aktuar, Rikke Francis.

Har arbejdet med myndighedsregulering af pensionsselskaber
Jonas Gylden er uddannet aktuar ved Københavns Universitet og har i de seneste fire år arbejdet som aktuar i Industriens Pension, hvor han nu skifter stilling. Før ansættelsen i Industriens Pension arbejdede han fem år i Finanstilsynet, hvor han bl.a. beskæftigede sig med myndighedsregulering og tilsyn af danske pensionsselskaber.

”Jonas har solid erfaring med en bred vifte af komplekse aktuaropgaver, og så har han et stort kendskab til Industriens Pensions processer og systemer. Det gør overgangen til den nye stilling mere ligetil. Han er samtidig meget vellidt blandt sine kolleger, og jeg er sikker på, at han som teamleder vil medvirke betydeligt til en fortsat positiv udvikling af vores velfungerende Aktuariat,” siger Rikke Francis.

Handler i sidste ende om en solid pensionsordning
Jonas Gyldens ansvarsområder i den nye stilling omfatter bl.a. opgørelser af de forsikringsmæssige hensættelser til solvensbrug, solvensberegninger og følsomhedsanalyser. Det er de områder, der sagt med forsikringstermer hører under selskabets aktuarfunktion.

”Det er alt sammen opgaver, der er afgørende for den velfungerende drift af pensionsordningen, og det handler i sidste ende om at bidrage til at sikre en fortsat virkelig velkørende og solid pensionsordning, der hele tiden udvikler sig,” siger Rikke Francis.

Jonas Gylden tiltræder den nye stilling i Industriens Pension den 1. august. Privat bor han i Carlsberg Byen i udkanten af Vesterbro i København.